Pereiti prie pagrindinio turinio

Kontaktų ir su jais susijusių visų duomenų trynimas

Nuo šiol sistemoje galite įjungti nustatymą, kurio pagalba trinant kontaktą iš sistemos, kartu su juo išsitrins ir kiti įrašai: užduotys, užklausos, sutartys, projektai ir t.t.


Pasirinkite Sistemos nustatymai - Nustatymai - Įvairūs:

Žemiau puslapyje rasite nustatymą - Pilnai pašalinti trinamus įrašus (Kontaktai, Užduotys, t.t.):