Kontaktų ir su jais susijusių visų duomenų trynimas

Leidimo data:

Nuo šiol sistemoje galite įjungti nustatymą, kurio pagalba trinant kontaktą iš sistemos, kartu su juo išsitrins ir kiti įrašai: užduotys, užklausos, sutartys, projektai ir t.t.


Pasirinkite Sistemos nustatymai - Nustatymai - Įvairūs:

Žemiau puslapyje rasite nustatymą - Pilnai pašalinti trinamus įrašus (Kontaktai, Užduotys, t.t.):


Ar šis straipsnis buvo naudingas? Ačiū už jūsų įvertinimą. Įvertinimo išsiųsti nepavyko. Pabandykite dar kartą.